Tips och idéer till förbättringar av forumet

Last seen: 1 månad 2 veckor sedan
Joined: 2013-01-30 16:18
Tips och idéer till förbättringar av forumet

I hopp om att göra forumet så användbart som möjligt tar vi tacksamt emot idéer och förslag från er medlemmar i den här forumtråden. Ös på! :)

Johan Sjöberg
Bild för Johan Sjöberg
Last seen: 1 år 6 månader sedan
Joined: 2016-12-20 08:48

Jag tycker det ser bra ut! Kanske kan lägga till en länk som pekar tillbaka till föregående gren i hierarkin eller något sådant, så man undviker "bakåt"-knappen i sin browser. Är det möjligt måntro?

Bild för Mattias Nickel
Last seen: 1 månad 2 veckor sedan
Joined: 2013-01-30 16:18

Har letat massor efter det men inte hittat. Kanske någon med erfarenhet av Drupal har något tips? Alternativet är ju annars att trycka på länken till forumen där uppe för att komma till forumets startsida. Men en knapp för att komma tillbaka hade varit bättre...

Chefsfysiker, Länssjukhuset i Kalmar

Bild för Andreas Engström
Last seen: 11 månader 3 dagar sedan
Joined: 2017-10-19 11:05

Hej!

Idén med ett forum är ju fantastiskt. Tråkigt att det går lite trögt med inläggen så här i starten.

Jag försöker nu starta upp lite mer samarbete mellan fysiker i VG-regionen med fokus på interventionsmedicin. Då såg vi behovet av att ha en gemensam ”mapp” för att enkelt kunna dela dokument med varandra (oftast vanliga office-dokument). Jag tänker mig att man ofta vill skicka med något office-dokument ihop med sitt inlägg. Eller i alla fall ha en mapp kopplad till respektive forum. En enkel lösning är väl dropbox, men någon snygg sammankoppling till forumet. Kanske finns bättre sätt?
Har du några tankar och idéer kring detta?

En annan sak jag eftersöker är att ställa in så att jag får ett mail om någon skriver ett inlägg i en tråd som jag följer.

Sjukhusfysiker
Skaraborgs sjukhus

Leg. sjukhusfysiker
andreas.engstrom@vgregion.se

Bild för Andreas Engström
Last seen: 11 månader 3 dagar sedan
Joined: 2017-10-19 11:05

Kan man redigera sina tidigare inlägg?

Leg. sjukhusfysiker
andreas.engstrom@vgregion.se